Meclis Canlı

Başarılı sporculardan Başkan Gürün’e ziyaret


08.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Ortaca Engelliler Spor Kulübünün başarılı sporcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Taekwondo ve Güreş dallarında madalya kazanan başarılı sporcuları Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün başarılı sporcuları Türkiye Taekwondo Kulüpler Şampiyonasında 3. olan Oğuzhan Karslı ve 2018 yılı Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde 3. olan Ozan Kıl Başkan Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.  Ayrıca Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımında oynayan ve Milli takıma seçilme başarısı gösteren Ayşenur Çankaya’da Başkan Gürün’ü ziyarette bulunan heyette yer aldı. Milli takıma seçilme başarısı gösteren bir diğer isim Hale Kabul ise sakatlığı nedeniyle ziyarete katılamadı ancak telefon üzerinden gerçekleşen görüşme sırasında Başkan Osman Gürün ile sohbet etme fırsatı yakaladı.

Ziyarette konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, spor yapmanın disiplin, sosyalleşme, başarılı bireyler olarak toplum içerisinde saygın bir yer edinme açısından özellikle gençlere büyük katkıları olacağını söyledi. Başkan Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin süreceğinin altını çizerken, “Amacımız sporcularımızın sadece şampiyonluklar yaşaması değil, onların daha disiplinli bireyler olarak hayata hazırlanması. Düzenli antrenman, takım oyunu ve disiplinle herhangi bir spor dalında uzmanlaşan sporcuların eğitim hayatlarında da daha başarılı olduğunu biliyoruz. Fikri, vicdanı, irfanı hür, zeki, ahlaklı nesiller yetişmesi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil etmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak spora desteğimiz sürecek.” dedi.