Meclis Canlı

Başkan Gürün, Akyaka Pazaryeri Açılışına Katıldı


13.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Belediyesi’nin Akyaka Mahallesi’ne kazandırdığı Pazaryeri açılışına katıldı.



Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen pazaryeri açılışına 22-23. Dönem CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Ula İlçe Başkanı Gültekin Sarıbaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Ula Belediyesi personeli, Ula Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ula Belediyesi’nin Akyaka Mahallesi’ne kazandırdığı Pazaryeri açılışında konuşan Akyaka Mahalle Muhtarı Feridun Özsoy, Akyaka’nın bir turizm merkezi olduğunu, ayrıca yaz ve kış aylarında kapalı bir alana ihtiyacı olan Akyaka’ya bu pazaryerini kazandıran Ula Belediyesi’ne teşekkür etti ve esnafa hayırlı işler diledi.



Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, kamu kaynaklarını yararlı kullanarak Ula’da hizmet verdiklerini, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların daha rahat ve huzurlu yaşaması için çalıştıklarını söyledi. Pazaryerinin yapımında emeği geçen projeyi hazırlayan herkese tek tek teşekkür eden Ümit Karaarslan , vatandaşlara ve kendilerine güvendiklerini görev sürelerinde Büyükşehir ve İlçe Belediyesi olarak Muğla’ya hizmet edeceklerini söyledi.



“İlçe Belediyelerimizle Birlikte Muğla İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 13 ilçe belediye başkanı ile birlikte önem ve aciliyet sırasına göre Muğla’ya hizmet verdiklerini, Ula Belediyesi’nin Akyaka’ya kazandırdığı pazaryerinin vatandaşların bir araya gelmesi açısından yararlı ve Akyaka’ya yakışan bir hizmet olduğunu söyledi.  Gürün; “Ula Belediye’mizin Akyaka Mahallemize kazandırdığı Pazaryeri açılışında sizlerle birlikteyiz. Pazaryerleri yerli üreticilerimizin ürünlerini satabildiği, vatandaşlarımızın bir araya geldiği, birbirlerine merhaba dediği, ayrıca alan olarak düğünlerin, mevlütlerin yapıldığı yerlerdir. Ula Belediyesi Akyaka mimarisine yakışan bir pazaryerini buraya kazandırdı. Başta Ula Belediye Başkanımız Ümit Karaarsnla’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.