Meclis Canlı

Başkan Gürün Ankara’da Çevre Sempozyumuna Katılacak


25.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 26 Ekim’de Ankara’da TMMOB Şehir Plancıları Odası’nın düzenleyeceği Geçmiş, Bugün, Gelecek Arasındaki Diyalog” temalı Koruma Sempozyumu’na konuşmacı olarak katılacak.

 

TED Üniversitesi, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, ODTÜ işbirliği ile Türk Eğitim Derneği Üniversitesi’nde Prof.Dr.Gönül TANKUT anısına düzenlenecek Koruma Sempozyumu’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün  ile birlikte Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beypazarı Eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Koruma sempozyumunda tarihi ve doğal güzellikleri ile korunması gereken bir şehir olan Muğla’da yerel yönetimler olarak ortaya koydukları çalışmaları, Atölye Muğla Bir Hemşeri Birliği’ni anlatacak.

 

 26-28 Ekim tarihleri arasında üç gün sürecek Koruma sempozyumunda doğal miras, kültürel miras, toplum ve koruma, korumada bir diyalog aracı olarak medya, paydaşlar arası diyalog yerel yönetimler konuları değerli katılımcılarla ele alınacak.