Meclis Canlı

Başkan Gürün Belçika’ya Gidiyor


12.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenecek “Open Days” 13.Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası etkinliğine konuşmacı olarak katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği(SODEM) üyeleri, AB Komisyonu ve Bölgeler Komitesi tarafından 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenecek, 6000 yerel siyasetçi ve yöneticiyi bir araya getirecek “Open Days” 13.Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası etkinliğine konuşmacı olarak katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen konferansta ‘Kentsel ve kırsal gelişim, kentsel ve kırsal bölgelerin entegrasyonu/ Demografik zorluklar’ konularında konuşma yapacak.

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi ve Avrupa Komisyonu Bölgesel Politika Genel Müdürlüğü, 33 ülkeden yaklaşık 6.000 yerel seçilmiş ve atanmış yöneticinin katılacağı etkinliğe Türkiye’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Nilufer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin M. Akpınar, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan katılacak.