Meclis Canlı

Başkan Gürün Çalışmaları Yerinde İnceledi


18.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde kendisine ait meydanlarda, caddelerde düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde başlatılan Atatürk Caddesi yol, bulvar, meydan düzenlemesi çalışmalarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yerinde inceledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde başlatılan projede 850 metre yol, 2543 metrekare meydan alanı, 5525 metrekare bitümlü sıcak kaplama(sıcak asfalt), 7475 metrekare kaldırım peyzaj çalışması olduğunu, projenin 3 Milyon 580 bin TL’ye mal olacağını ve çalışmaların mayıs ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.



“Akyaka, yerli ve yabancı misafirlerini yeni ve modern yüzüyle karşılayacak.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait meydanlarda, caddelerde, yollarda çalışmaların devam ettiğini, Akyaka’da devam eden meydan ve cadde düzenlemesi ile yaklaşan turizm sezonunda yerli ve yabancı misafirleri Akyaka’nın yeni yüzünün karşılayacağını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla’nın birbirinden güzel 13 ilçesinde Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimiz ara vermeden devam ediyor. Ula ilçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’nde başlattığımız proje ile aydınlanmasından, kaldırımlarına, meydan düzenlemesinden, yeşil alanlarına kadar modern ve örnek bir çalışmayı halkımızın hizmetine sunacağız.Akyaka mimarisine uyumlu olarak yapılan projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akyaka, yerli ve yabancı misafirlerini yeni ve modern yüzüyle karşılayacak.” dedi.