Meclis Canlı

Başkan Gürün Çalışmaları Yerinde İnceledi


15.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ula İlçesi’nden Datça ilçesine kadar devam etmekte olan Muğla Büyükşehir Belediyesi yol, asfalt, köprü MUSKİ çalışmalarını yerinde inceledi.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yoğun iş temposu yanında devam etmekte olan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına da zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin devam etmekte olan Ula Göleti, Ula ilçesi Akyaka Mahallesi yol ve kentsel dönüşüm çalışmaları, Marmaris Adaköy sıcak asfalt kaplama çalışması, İçmeler Asparan arasında yapılan köprü çalışması, Marmaris Beldibi Mahallesi MUSKİ çalışması, Datça ilçesi Reşadiye Mahallesi MUSKİ içme suyu terfi hattı çalışması, Karaköy Mahallesi sıcak asfalt çalışması, Mesudiye Palamütbükü yol bakım, onarım, Yazıköy parke çalışmalarını yerinde inceleyen ve daire başkanlarından bilgi alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün aynı zamanda ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren ve teşekkür eden vatandaşlar istek ve taleplerini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e iletme fırsatı buldular. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e hizmetleri incelediği gezilerinde Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri de eşlik etti.



“Vatandaşlarımızın Bir Teşekkürü Bizleri Mutlu ve Motive Ediyor”

Muğla’da Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin yaz, kış demeden kesintisiz devam ettiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, vatandaşların hizmetlerden memnuniyetinin ve bir teşekkürünün kendilerini mutlu ve motive ettiğini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ ekiplerimiz yaz, kış, tatil demeden vatandaşlarımızın daha modern, huzurlu bir şehirde yaşaması için çalışıyor. 13 ilçemizde önem ve aciliyet durumuna göre hizmetlerimiz devam ediyor. Muğla gibi geniş ve eşsiz coğrafyamızda vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve daha modern bir şehirde yaşaması için sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bizlere bir teşekkürü bizler için yeterli. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle Muğlamızda birçok yenilikçi hizmeti gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.