Başkan Gürün: "Can ve mal kaybı yok"

28.06.2020

Merkez üssü Muğla’nın Marmaris ilçesi'nde 5.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Deprem sonrasında belediye ekiplerimize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. Can ve mal kaybının olmayışı sevindirici” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Merkez üssü Marmaris ilçemiz olan 5.2 büyüklüğündeki deprem ilçelerimizde ve çevre illerde hissedildi. Deprem sonrasında belediye ekiplerimize gelen her hangi bir olumsuzluk yok. Çok şükür bölgede herhangi bir olumsuzluk yok. Can ve mal kaybının olmayışı sevindirici. 5.2 bizim bölgemizin ve Türkiyemizin ölçülerine baktığımızda yıkıcı olma ihtimali düşük. Bölgedeki muhtarlarımızla temasa geçtik. Kendileriyle görüştük. Muhtarlarımızda herhangi bir sıkıntının olmadığını belirttiler” dedi.