Meclis Canlı

Başkan Gürün Esnafı Ziyaret Etti


09.09.2020

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve beraberindeki heyet CHP’nin kuruluşunun 97.yılı programından sonra esnafları ziyaret etti.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlara hayırlı işler diledi.


Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Gürün ve beraberindeki heyet ziyaret sırasında koronavirüs salgınına karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Pandemi süreci Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de ne yazık ki artarak devam ediyor. Her akşam günlük vaka sayıları ve hangi şehirlerde vakaların katlandığını endişe ile takip ediyoruz. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi ve üç kurala uymasıyla bu sıkıntılı süreci atlatacağız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalı, sadece kendimiz için değil tüm vatandaşlarımızın sağlığını düşünmeliyiz. Esnafımız ve birçok iş sektörü pandemiden olumsuz etkilendi. Umudumuzu yitirmeden hep birlikte bu günleri aşacak, sağlıklı, mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.