Meclis Canlı

Başkan Gürün, Görevde Yükselen Personeli Kutladı


09.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Osman Gürün, görevde yükselme sınavında başarılı olan 18 personele, başarı belgesi vererek, itfaiye ve zabıta personelinin yeni rütbelerini taktı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmakta olan 9 personel görevde yükselme sınavında başarılı olarak görevlerinde yükseldi. Ayrıca 7 itfaiye ve 2 zabıta personeli de rütbe atlarken toplam 18 personele belgeleri ve rütbeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmakta olan 9 personel “Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik” hükümlerine göre 24 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği” Yazılı Sınavında ve 15 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen sözlü sınavda başarılı olup, atanmaya hak kazandı. Ayrıca itfaiye ve zabıta birimlerinde çalışan görevde yükselme sınavına yönelik olarak 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Personeli Görevde Yükselme Sınavı”nı kazanan 7 itfaiye ve 2 zabıta personeli de sınavlarda başarılı olarak rütbe almaya hak kazandı.

“Büyükşehir Belediyesi Ailesi olarak 7/24 Vatandaşlarımız İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün vatandaşın daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için belediyecilik hizmetlerinin 7/24 devam ettiğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi’nin bütün personeli ile Muğla’nın 13 ilçe ve 566 mahallesi için hizmet ürettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak günün 24 saati vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Personelimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek, değişen yasalar ve kanunlara göre hizmet kalitesini arttırmak için sürekli kendilerini geliştirmek için çalışıyor. Görevde yükselme sınavına girerek başarılı olan personelimizi kutluyor, Büyükşehir Belediye’mizin geleceğinin yöneticilerine başarılar diliyorum.”dedi.