Meclis Canlı

Başkan Gürün, Görevde Yükselen Personeli Kutladı


30.11.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Osman Gürün, görevde yükselme sınavında başarılı olan 50 personele, başarı belgesi vererek, itfaiye ve zabıta personelinin yeni rütbelerini taktı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmakta olan 50 personel görevde yükselme sınavında başarılı oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Anadolu Üniversitesine yaptırılan 2021 yılı Yerel Yönetimler Personeli Görevde Yükselme Sınavında 9 şef, 11 şube müdürü görevlerinde yükselirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sınavda da12 itfaiye çavuşu, 3 İtfaiye amiri, 2 itfaiye şube müdürü, 9 zabıta komiseri, 2 zabıta amiri ve 2 zabıta şube müdürü başarılı oldu.

 

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde düzenlenen tören ile görevde yükselen personele başarı belgesi veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, itfaiye ve zabıta personeline de yeni rütbelerini taktı.

 


“Büyükşehir Belediyesi Ailesi olarak 7/24 Vatandaşlarımız İçin Çalışıyoruz”

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün vatandaşların daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için belediyecilik hizmetlerinin 7/24 devam ettiğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi’nin bütün personeli ile Muğla’nın 13 ilçe ve 566 mahallesi için hizmet ürettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak günün 24 saati vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Personelimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek, değişen yasalar ve kanunlara göre hizmet kalitesini arttırmak için sürekli kendilerini geliştirmek için çalışıyor. Görevde yükselme sınavına girerek başarılı olan personelimizi kutluyor, Büyükşehir Belediye’mizin geleceğinin yöneticilerine başarılar diliyorum” dedi.