Meclis Canlı

Başkan Gürün, Hizmet ve Yatırımlar İçin Sahaya İndi


22.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi ve MUSKİ, İtfaiye, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi birimleri ekiplerini ziyaret etti.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde inşaatı devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatında çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Fethiye ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi birimlerini ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün personeli ile birlikte öğle yemeği yedi.



Muğla’da Sevgi, Hoşgörü ve Güleryüzle Hizmet Anlayışı ile Çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak iki yıl içinde Muğla genelinde yapılanmamızı tamamlayarak hizmet üretmeye, yatırım yapmaya başladık. Ula ilçesi Kızılağaç Mahallesi’nde inşaatı devam eden ve yüzde 70’i tamamlanan Makine ve İkmal Hizmet binamızla Muğla genelinde hizmet veren ekiplerimize ve araçlarımıza ana kademe binası sağlamış olacağız. Ulaşım ve stratejik olarak önemli olan bu tesisimiz 2016 yılının onuncu ayında hizmete girecek. MUSKİ birimimizde bütün ilçelerimizde büyük bir özveri ile hizmet veriyor. Şimdiye kadar Muğla’da içme suyu olmayan ve su sıkıntısı çeken 37 köyden 12 köyümüze MUSKİ birimimiz suya kavuşturdu. İtfaiye birimimizde Muğla genelinde bütün ilçelerimizde birimlerini kurarak 40 noktada vatandaşlarımıza 505 personel, 143 araçla hizmet veriyor. Ayrıca mesafe olarak uzak köylerimize bugüne kadar 73 yangın tankeri dağıttık.” dedi.



Fethiye İlçesi İtfaiye Amirliği’nde itfaiye personeli ile bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ve herkesin iş ve özel hayatında Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni temsil ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan her personelin görevinin önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek ve daha yaşanır bir Muğla yaratmak için sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışı ile daha fazla çalışacaklarını sözlerine ekledi.