Meclis Canlı

Başkan Gürün İtfaiye Grup Amirleri İle Bir Araya Geldi


22.12.2015

Muğla ili genelinde görev yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile bir araya geldi.

Muğla ili genelinde 27 istasyon, 13 amirlik olmak üzere toplam 40 noktada teşkilatlanarak vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı grup amirleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile bir araya geldi.

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra Muğla gibi geniş bir coğrafyada teşkilatlanmasını en kısa sürede tamamlayan ve hizmet vermeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 143 araç, 505 personelle Muğla ilinde hizmet veriyor. Değerlendirme toplantısında ilçelerdeki vatandaşlarla uyum ve güven içinde çalıştıklarını söyleyen İtfaiye Grup Amirleri, araç, gereç, malzeme olarak hiçbir eksikliklerinin bulunmadığını, yangın, sel, doğal afet, kaza gibi her türlü olayda en kısa sürede vatandaşların yanında olduklarını söylediler. Bulundukları ilçelerde İtfaiye Grup Amirlikleri ve istasyonlara uzak olan mahallelere yerleştirilen 69 su tankerinden muhtarların çok memnun olduğunu belirten İtfaiye Grup Amirleri, kendilerine her konuda destek veren ve yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.