Meclis Canlı

Başkan Gürün Köyceğiz Muhtarları ile Bir Araya Geldi


18.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Köyceğiz İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Köyceğiz İlçesi’nde görev yapan 25 mahalle Muhtarı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Köyceğiz’de bir araya geldi. İlçelerine yapılan Büyükşehir Belediyesi hizmetleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür eden mahalle muhtarları ayrıca Başkan Gürün’e ve daire başkanlarına istek ve taleplerini yüz yüze iletme fırsatı buldu.



Köyceğiz Mahallesi Muhtarları toplantıda tek tek söz alarak ilçelerine, mahallelerine yapılan hizmetler ve istekleri için konuştular. Beyobası Mahallesi Muhtarı Nadi Sül, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar birçok hizmeti ile ilçelerine, mahallelerine ulaştığını kimsenin bunu inkar edemeyeceğini söyledi. Çavdır Mahallesi muhtarı Salih Yukarlı’da toplantıda Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası sayesinde kısa sürede sorunlarının çözüme kavuştuğunu söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Yapılan yollar, mezarlık hizmetleri, MUSKİ’nin kısa sürede su sorunlarını çözmesi, evde bakım hizmetleri, tarımsal destek gibi hizmetlerden memnun olduklarını söyleyen muhtarlar istek ve taleplerini de yüz yüze iletme fırsatı buldular.




Muhtarlarımızla Omuz Omuza Muğla İçin Çalışıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde önem ve aciliyet sırasına göre Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin devam ettiğini, dönemlerinin sonunda yapacağız dedikleri bütün hizmetlerin Muğla için yapılacağını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Birbirinden değerli, önemli 13 ilçemiz var. Bütün ilçelerimize önem ve aciliyet sırasına göre eşit hizmet veriyoruz. Sizlere söz verdiğimiz, 2016’da yapacaklarımız diye kitapçık olarak da teslim ettiğimiz bütün hizmetleri ve fazlasını Muğla için yapıyoruz. Sadece 2016 yılında Muğla genelinde 1000 km yol yapıyoruz ve bu yolların 800 kilometresini tamamladık. Muğla’da siz muhtarlarımızla omuz omuza vatandaşlarımızın daha güvenli, daha yaşanır bir Muğla’da yaşaması için çalışıyoruz. Sizler için hayata geçirdiğimiz Muhtarlar Masa’mız ile size bir telefon kadar yakınız. Sizlerin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuniyetiniz bizler için en büyük ödül.” dedi.