Meclis Canlı

Başkan Gürün Muhtar Dernek Başkanları ile Buluştu


19.12.2018

Muğla genelinde hizmet veren Muhtar Dernekleri Başkanları ve temsilcileri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile buluştu.

 

Menteşe, Milas, Marmaris, Datça, Seydikemer, Yatağan, Ula, Fethiye Muhtar Dernek Başkanları ve temsilcileri Muğla İli ve ilçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay’ın düzenlediği kahvaltıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ile buluşarak adaylık süreci ve bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ettiler.

 

Hayrettin Akay; “Büyükşehir Osman başkanımızla önümüzdeki dönemde de hizmetleri ve projeleri ile Muğla’yı kucaklayacak.”

Muğla İli ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay Muğla genelinde birlikte hizmet verdikleri muhtar derneklerini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile kahvaltıda buluşturarak yeni dönem adaylığını tebrik ve Muğla’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için de teşekkür etmek istediklerini söyledi. Hayrettin Akay; “2019 yerel seçimleri yaklaşırken tüm partiler adaylarını açıklamaya başladılar. Mevcut başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’de önümüzdeki yerel seçimlerde adaylığı açıklandı. Bizler kısa zamanda Muğla’ya büyük hizmetler veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız sayın Dr. Osman Gürün’ün yanındayız. Önümüzdeki dönem attığı temellerin açılışlarında, yeni projelerle Muğlamıza birlikte hizmet edeceğimize inanıyorum. Bizlerin davetini kırmayarak bugün muhtarlarımızla buluşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Niyazi Canözü; “MUSKİ başta olmak üzere Büyükşehir hizmetlerinden çok memnunuz.”

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü muhtar dernek başkanları kahvaltısında sözlerine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Muğla geneline ve Fethiye ilçesine yaptığı hizmetler için teşekkür ederek başladı. Fethiye’de Büyükşehir ve MUSKİ’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını, muhtarlar ile bir araya geldiklerinde hizmetlerden dolayı plaket takdim edeceklerini söyleyen Niyazi Canözü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün çalışmalarına hayran olduğunu ve gelecek seçimde kendilerine başarılar dilediğini belirtti.

 

Mehmet Ali Balıkçıoğlu; “Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde bizlere asla kusur etmedi. Hep yanımızda oldu.”

 

Marmaris Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Balıkçıoğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden, daire amirlerinden memnun olduklarını söyledi ve 2019 seçimlerinde de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün daha önceki seçimlerde olduğu gibi muvaffak olacağını belirtti. Mehmet Ali Balıkçıoğlu; “Öncelikle başkanımızı tebrik ediyor, daha önce olduğu gibi bu seçimde de muvaffak olacağını çok iyi biliyoruz. Biz Büyükşehir birim amirlerini ne zaman arasak desteklerini, yardımlarını aldık. Bize çok yardımcı oldular. Hepsine teşekkür ediyorum. Umarım bu dönem de birlikte hareket ederek birçok hizmeti ilçemize kazandırırız. Bunun için şimdiden Başkanımız Osman Gürün’e teşekkür ediyorum. Bizlere Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı hizmetlerde asla kusur etmediler. Bizlerin de yapacağı bir şey olduğunda 24 saat emrinizdeyiz.” dedi.

 

Mehmet Çoban; “Aradığımızda muhtarım nasılsın demeleri bizlere yetiyor. Büyükşehir Beleidye’mize hizmetleri için teşekkür ediyorum.”

Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban bir telefon açtıklarında kendilerine nasılsın muhtarım diyen Muhtarlar Masası’na teşekkür ederek sözlerine başladı ve 2019 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ün yanında olduklarını ve başarılar dileklerini sözlerine ekledi.

 

Mehmet Güven; “Osman Başkanımızın bugün olduğu gibi yarında yanındayız ve Muğla’da büyük bir aileyiz.”

 

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven Muğla’da büyük bir aile olduklarını, bu aileyi kısa zamanda oluşturan, hizmetleri ile Seydikemer’den Bodrum’a ulaşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün bugün olduğu gibi yarında yanında olduklarını söyledi. Mehmet Güven; “Seydikemer ilçemizden 65 muhtarımızın selamlarını sizlere getirdim. Başkanımızın adaylığı hayırlı olsun. Ben sözlerime akşam kızımla yaşadığım diyalogla başlamak istiyorum. Kızım yarın Muğla merkeze gideceğim Başkanımızla kahvaltı yapacağız dedim bana baba sen başkanla bizden daha fazla kahvaltı yapıyorsun dedi. Bu beni sevindirdi çünkü Seydikemer Muğla büyük bir aile olmuşuz. Başkanım biz her zaman yanınızdayız. İnşallah gene aynı şekilde devam edeceğiz. Tüm hizmetlerden memnunuz ama tek sıkıntımız Kemer’in çıkışından Bekçiler’e kadar yayla köylerimiz var. Malum buralar Karayollarına ait. Muhtarlarımız karayolu kenarına durak istiyorlar, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

 

Selma Çetin; “Önümüzdeki seçimde başkanlarımız, muhtarlar seçime giriyoruz, herkese başarılar”

Ula Muhtarlar Derneği Başkanı Selma Çetin’de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden, Muhtarlar Masası’ndan çok memnun olduklarını, 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanları gibi kendilerinin de seçime gireceğini, herkese başarılar dilediğini söyledi.

 

Başkan Gürün; “Sizlere verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu, bu şehre hizmet etmenin gururunu yaşıyor, beş yılda yoldaşlığınız için teşekkür ediyorum.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 2014 yılında Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla vatandaşlara, muhtarlara verdikleri sözleri tutmanın, Muğla’da büyük bir aile olmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2014 yılında çıktığımız Büyükşehir yolculuğunda 5.yılımızı dolduruyoruz. Kısa zamanda yapılanmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyemizle bu geniş ve özel coğrafyada siz değerli muhtarlarımız ve 13 ilçe belediye başkanımızla vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Seçimlerde verdiğimiz sözleri bunun yanında söz vermediğimiz ama Muğlamızın ihtiyacı olan hizmetleri güzel şehrimize kazandırdık. Sizlere verdiğimiz sözleri tutmanın mutluğunu, bu güzel şehre hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönem sizlerden ve vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve güvenle Muğlamızı sağlam temeller üzerinde geleceğe taşıyacağız. Hepinize bu beş yılda yoldaşlığınız için teşekkür ediyor, önümüzdeki seçimlerde siz muhtarlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.