Meclis Canlı

Başkan Gürün Ölüdeniz Tesisini İnceledi


10.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 21.5 Milyon TL’lik yatırımla Ölüdeniz Mahallesi’nin arıtma problemini ortadan kaldıracak olan Atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen Atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Tesis Elektrik Bağlantılarının Ardından Hizmete Girecek

Özellikle turizm sezonunda Ölüdeniz’de yaşanan atık su probleminin önüne geçmek için yapımına başlanan atık su arıtma tesisinin inşaat ve mekanik aşaması tamamlanırken elektrik bağlantılarının yapılmasının ardından tesis hizmete girecek. 21.5 Milyon TL’lik yatırımla 12 bin metreküp kapasiteye sahip olacak tesisin bölgedeki arıtma problemini ortadan kaldıracağı belirtildi. Tesiste devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Gürün’e incelemeler sırasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen ve beraberindeki heyet gerekli bilgileri verdi.

“Muğlamızda Hedeflerimizi Bir Bir Gerçekleştiriyor, Hizmetlerimizle Konuşuyoruz”

Yaşadıkları ve hizmet etmekten gurur duydukları Muğla’ya Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi ile bir büyük hizmeti daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 13 ilçesi, 566 mahallesi, sevgi, hoşgörü ve güleryüzü benimseyen insanları ile Muğla’nın hizmetin en iyisini hak ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlamız eşsiz doğal güzellikleri, birbirinden değerli 13 ilçesi ile ülkemizin en gözde şehirlerinin başında geliyor. Gerek Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız gerekse yerli ve yabancı misafirlerimizin modern bir şehirde huzur ve mutluluk içinde yaşaması için Büyükşehir Belediyesi olarak en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Turizmde bir marka, dünyaya açılan en güzel pencerelerimizden biri olan Ölüdeniz’de yapımı tamamlanmak üzere olan Atıksu Arıtma Tesisi’miz ile Fethiye ilçemize önemli bir hizmeti ve yatırımı kazandırmış olacağız. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda seçimlerden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz hizmet sözlerini ve daha fazlasını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve onların yüzlerinde gördüğümüz memnuniyetle yolumuza devam ediyor, hizmetlerimizle konuşuyoruz. Ayrıca Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki destekleri için Muğla Milletvekili Hasan Özyer’e teşekkür ediyorum. Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi karşılıklı işbirliğinin en güzel örneğidir ve Muğlamız kazanmıştır.” dedi.