Meclis Canlı

Başkan Gürün Patlama Yaşanan Okulu Ziyaret Etti


27.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gaz sıkışması sonrası meydana gelen patlamadan hemen sonra okulu ve hastanede tedavi gören öğrencileri ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gaz sıkışması sonrası meydana gelen patlamadan hemen sonra okulu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

Teknik Lisesi’nin aşçılık eğitimi verilen mutfak kısmında meydana gelen patlamada 7 öğrenci çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öğrencileri ziyaretinden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, bu olayı ucuz atlattıklarını söyledi. Başkan Gürün; “ Öğrencilerimizin tedavisi sürüyor. 7-8 öğrencimiz çeşitli yerlerinden yaralanmışlar ve haliyle korkmuşlar. Bu üzücü olayı ucuz atlattık. Öğrencilerimize, ailelerimize, hepimize geçmiş olsun.” dedi.