Meclis Canlı

Başkan Gürün Personeli ile Bir Araya Geldi


27.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe ilçesinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi personeli ile 2014-2017 yılları arasında yapılan ve 2018’de yapılacak Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin sunumunda bir araya geldi.

“Muğla’da Büyük bir aileyiz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’da BÜYÜK bir aile olduklarını, Muğla’nın 13 ilçesinde sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışı, HedefimizBirMuğla1Bir sloganı ile çalıştıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2014 yılında Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla 13 ilçesi, 566 mahallesi olan Muğlamızda Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak hizmet vermeye başladık. Muğla gibi geniş bir coğrafyada ulaşımdan yollara, tarımdan içme suyu ve kanalizasyona, haşere ile mücadeleden itfaiyeye kadar birçok farklı alanda vatandaşlarımız için hizmet üreten, gerektiğinde evlerine misafir olan büyük bir aileyiz. 4 yılda Muğlamız için yaptıklarımızı birlikte mesai harcayarak sizlerin emekleri ile gerçekleştirdik. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyemizin hizmet ve projelerini yine birlikte, omuz omuza gerçekleştirecek, hedeflerimize bir bir ulaşacağız. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emek ve katkılarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün konuşmasından sonra personele 2014-2017 yaptığı hizmetler ve 2018 projelerinin sunumu yapıldı.  Sunumda Büyükşehir Belediyesi’nin geniş bir coğrafyaya ve bir çok alanda hizmet verdiği, 4 yılda yapılanların tüm birimlerdeki personele ayrıntılı olarak anlatılmasıyla hizmet kalitesinin ve vatandaşlara ulaşılabilirliği arttırmanın hedeflendiği belirtildi.