Meclis Canlı

Başkan Gürün Personelinin Bayramını Kutladı


23.06.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ramazan Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, şube müdürleri ile bir araya gelerek bütün çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını ve vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için 7-24 çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ramazan Bayramı’nda Muğla’da yaşayanlara ve bayram tatili için şehrimize gelecek yerli ve yabancı misafirlerimiz için bütün hazırlıkların yapıldığını belirtti.

 Muğla’da BÜYÜK bir Aileyiz ve Güzel Muğlamız İçin Çalışıyoruz

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ olarak Muğla’da büyük bir aileyiz. Muğla’da vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve daha modern bir şehirde yaşaması için çalışan bütün personelimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, aileleri, sevdikleri ile mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Doğal ve tarihi güzellikleri ile dünyanın ve ülkemizin en çok tercih edilen şehirlerinden biri olan Muğla’da her bayram olduğu gibi bu bayramda da yerli ve yabancı misafirlerimizi misafir edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün birimlerimiz Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin huzurlu bir bayram tatili geçirmeleri için ekiplerimiz de bayram boyunca görevinin başında olacak. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.