Meclis Canlı

Başkan Gürün Ula’da sona yaklaşan çalışmaları inceledi


16.12.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula’da sona yaklaşılan alt ve üst yapı yatırımlarını yerinde inceledi. Ula esnafı tarafından yoğun ilgi gördüğü incelemelerde Başkan Gürün’e ilçe merkez mahalle muhtarı Raşit Göçmen, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

Ula’da Muğla Büyükşehir Belediyesi ve diğer yatırımcı kuruluşlar (MUSKİ, Akmercan, AYDEM, Telekom) tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi.

 

Ula’ya, proje kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 52 Milyon 650 Bin TL diğer yatırımcı kuruluşlar tarafından da 13 Milyon 950 bin TL olmak üzere toplamda 66 Milyon 600 bin TL yatırım yapılıyor.

 

Başkan Gürün’e Ula’da Yoğun İlgi

Ula İlçe merkezinin çehresini değiştiren alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde incelemek için Ula ilçesine giden Muğla Büyükşehir Belediyesi esnafı da ziyaret etti. Ziyaretler esnasında Başkan Gürün’e yoğun ilgi gösteren bölge esnafı, hizmetlerden dolayı da teşekkür ederken merkez mahalle muhtarı Raşit Göçmen ise Başka Gürün’e çiçek takdim etti.

Çiçek taktimin de konuşan Ayazkıyı Mahalle Muhtarı Raşit Göçmen, “Mahallemize yaptığınız çalışmalar ile mahallemizin çehresi değişti. Ula’ya ve mahalleme yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.


Muhtar Göçmen’e nazik düşüncesinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, daha sonra çalışmalar hakkında da ekiplerden bilgi aldı.

 

Üstyapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Ayrıca büyükşehir belediyesi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Çalışmalar kapsamında tüm durak ve cep otoparklarının imalatı tamamlanırken bisiklet yolu beton dökümünde son 150 metre, kent meydanda devam eden yer döşemelerinde son 230 metre, kaldırım döşemelerinde ise son 230 metrelik kısımların kaldığı öğrenildi. Bütün alt yapı imalatları tamamlanırken AYDEM firması elektrik direklerinin sökümünü en kısa sürede yaparak hava şartlarına göre en kısa sürede yolun araç trafiğine açılması planlandığı belirtildi.