Başkan Gürün Vatandaşların Ramazan Bayramını Kutladı

13.06.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ramazan ayında sevginin, hoşgörünün, paylaşmanın arttığını, aynı sofra etrafında dayanışma ile bir araya gelindiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bayramların herkesi bir araya getirmesi, birlik ve beraberliği arttırması açısından önemli olduğunu söyledi.

“Ramazan Birlik ve beraberlik, Sevgi ve Hoşgörü ile Paylaşmaktır”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Bayramlarımız toplumlarda birlikteliği, beraberliği, dayanışma duygusunu arttıran, paylaşmayı öğreten özel günlerdir. Ramazan Ayı’da vatandaşlarımızın birbirleriyle iftar yaptıkları, yemeğini paylaştıkları, komşuluk duygularının arttığı, dayanışmanın tam anlamıyla yaşandığı hayırlı günlerdendir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, geleceğe umutla ve birlikte bakabildiğimiz, sevginin ve hoşgörünün bütün gönüllere hakim olduğu, birlik ve beraberliğin sınırsız yaşandığı, yaşlısıyla genciyle herkesin kucaklaştığı bu hayırlı günde tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, herkesin sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum.” dedi.