Meclis Canlı

Başkan Gürün, Zabıta Personeliyle Bir Araya Geldi


15.02.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, il genelinde görev yapan zabıta personeliyle bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın aylık durum değerlendirme toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda düzenlendi. Toplantıya katılan Başkan Gürün, ilçelerde görev yapan zabıta personeli ile bir araya gelerek yapılan hizmetler ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, düzenli aralıklar ile yapılan değerlendirme toplantılarının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Gülen; “İlçelerde görev yapan personelimizle bir araya gelerek yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu ayki toplantımıza katılan Başkanımız Dr. Osman Gürün’e il genelinde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerilerimizi ilettik.” dedi.



“Vatandaşlarımıza, Adaletli, Kurallara Uygun ve En Önemlisi Güleryüzle, Ciddiyetle Hizmet Sunmalıyız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, zabıta personelinin il genelinde bir çok noktada önemli bir görev yürüttüğünü söyledi. Başkan Gürün; “Adaletli, kurallara uygun ve en önemlisi güleryüzle ciddiyetle Muğlalı vatandaşlarımıza hizmet vermeli, ilçe belediye zabıtalarıyla uyum içinde çalışmalısınız. Muğla yerli ve yabancı misafirleri ile özellikle yaz aylarında nüfusu artan bir il ve geniş coğrafyamızda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için özveriyle çalışmalıyız. Zabıta birimi, belediyelerin hizmet anlamında vatandaşların arasında olan birebir iletişim kuran en önemli birimlerinden biridir.” dedi.