Meclis Canlı

Başkan Gürün’den 23 Nisan Mesajı


22.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yılı için bir mesaj yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözü üzerine temellenmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi, 95 yıldır halkın iradesinin ve hür sesinin temsil edildiği yerdir. Ulusal egemenliğe, çocuklarına, gençlerine büyük önem veren ve bu özelliğiyle bütün dünyaya örnek olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmesinin gururunu ve sevincini 95 yıldır hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Topraklarını işgal edenlere milletçe birlik olarak cevap veren ve bağımsızlığını kazanan bir milletin, Ulusal Egemenlik sembolü ve karar mekanizması olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü, ulusumuzun egemenlik ve çocuklarımızın bayramını kutluyor, bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygıyla anıyorum.” dedi.