Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Bodrum için ‘Yürümeyin Koşun’ talimatı


29.05.2019


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla İl Başkanı ve Bodrum İlçe yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP Bodrum İlçe yönetimi turizm sezonunu ve bayram tatilinin yaklaştığını ilçe belediyesi ve Büyükşehir olarak yerli ve yabancı misafirlerin en güzel şekilde ağırlayacaklarını belirttiler.

Ahmet Aras; “Büyükşehir ve İlçe belediyesi olarak Bodrum’da güzel hizmetlere imza atacağız.”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyarette yaklaşan turizm sezonu öncesi tüm ekipleri ile sahada olduklarını, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Ahmet Aras; “9 günlük bayram tatili ve turizm sezonuna Bodrumumuzu en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Tüm ekiplerimizle sahadayız. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerine de sizin Bodrum için yürümeyin koşun talimatı verdiğinizi biliyorum ve Büyükşehir ekipleri de her zaman yanımızda. Özellikle DSİ hattında son yaşanan su patlağında da MUSKİ ekipleri ile birlikte kısa sürede müdahale edildi ve vatandaşlarımızın en az hasarla bu olayı atlatması sağlandı. Bodrumumuz için ilçe belediyesi ve Büyükşehir olarak önümüzdeki dönemde güzel hizmetlerin altına birlikte imza atacağımıza inanıyorum. 19 Mayıs’ın 100.yılında STS Bodrum ile çok olumlu geri dönüşler aldık. Pazar günü Bodrumumuza geri döndüler ve hep birlikte karşıladık. Özellikle Çanakkale ve İstanbul bizleri çok iyi ağırladı. Ekrem İmamoğlu, Müjdat Gezen, Zülfü Livaneli yanımızda oldu. Belgeseli tamamlandığında herkes bu yolculuğun serüvenini yaşayacak.” dedi.

Başkan Gürün; “Önümüzdeki dönemde Muğlamızda ve ülkemizde herşey çok güzel olacak”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün dünyanın ve Türkiye’nin çekim merkezi olan Bodrum’da yerel yönetimler olarak birlikte en iyi hizmeti vereceklerini çünkü kendilerine güvenen Muğlalı hemşehrilerinin buna layık olduğunu söyledi. Başkan Gürün; “Muğlamızın birbirinden değerli 13 ilçesi var. Özellikle turizm sezonunda dünyanın incisi Bodrumumuz çekim merkezi haline geliyor. İlçemizin ihtiyaçlarını belirledik ve projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Özellikle alt yapı konusunda büyük yatırımlara ihtiyacı olan Bodrumumuzda önümüzdeki dönemde dünya bankasından sağladığımız kredi ile projelerimizi hayata geçireceğiz. Bodrum otogarı çalışmamız devam ediyor. Bodrum Belediyemiz ile birlikte uyum içinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bodrum Belediye’mizi STS Bodrum ile 100.yılında Samsun’a yaptıkları Gazi’nin İzinde yolculuğu için bir kez daha kutluyorum. Bizleri gururlandırdılar ve Muğlamızı Samsun’da başarıyla temsil ettiler. Önümüzdeki dönemde Muğlamızda ve ülkemizde herşey çok güzel olacak.” dedi.

Başkan Gürün ziyarette DSİ hatlarında yaşanan patlaklar içinde konuştu; “DSİ hatlarında yaşanan patlaklar ne yazık ki hatlar tamamen yenilenmediği sürece devam edecek. Bugüne kadar 1200’den fazla patlak meydana geldi. Ekiplerimiz patlaklara kısa zamanda müdahale etse de kesin çözüm DSİ tarafından hatların tamamen yenilenmesi. Gerekli girişimleri Büyükşehir Belediyesi olarak yaptık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”