Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Evde Bakım Ziyareti


04.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde yürüttükleri Evde Bakım Hizmeti çalışmalarına katılarak hasta vatandaşları ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla genelinde yürütülen ve bugüne kadar 6 bin 924 hane ziyaretine ulaşan evde bakım hizmeti çalışmalarına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de katılarak hastalara moral verdi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, tedavi gören hasta yakınlarının istek ve önerilerini dinledi.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen hasta yakınları, Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerini aile ferdi olarak gördüklerini, bu hizmetten çok memnun olduklarını söylediler. Hastaneye nakil, evde bakım, kişisel bakım gibi birçok alanda kendilerine yardımcı olan personel sayesinde yaşlılarına daha fazla zaman ayırdıklarını söyleyen hasta yakınları bu hizmeti Muğla genelinde başlatan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

“Hastalarımızın İyileşmesine Katkı, Ailelerimize Destek Olmak İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Evde Bakım hizmetiyle Muğla genelinde vatandaşların yanında olduklarını söyledi ve Büyükşehir Belediyesi sağlık personelini evlatları gibi kabul eden hastalara ve yakınlarına teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla genelinde başlattığımız Evde bakım, hasta nakil gibi hizmetlerimizle uzman ekiplerimiz vatandaşlarımızın sürekli yanında. Aile büyükleriyle, hastalarıyla bütün gün ilgilenen vatandaşlarımıza bir nebze destek, hastalarımızın iyileşmesine de katkımız olsun istiyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerimizin Büyükşehir Belediyesi sağlık personelimizi ailenin bir ferdi gibi sevmeleri ve kabullenmeleri bizleri de mutlu etti. Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle Muğla genelinde ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.