Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Hıdırellez Mesajı


06.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün baharın habercisi olan Hıdırellez Bayramı’nı kutlamak için bir mesaj yayımladı.

Geleneksel kültürlerin yaşatılması ve değerlere sahip çıkılması anlamında önemli bir yere sahip olan Hıdırellez Bayramı’nın, her yıl mayıs ayının ilk haftası baharın gelişini müjdeleyen gün olarak kutlandığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sadece bu özel günlerde değil birlik ve beraberliğin her gün yaşanması gerektiğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bizleri bir arada tutan, birlikte huzur ve barış içinde yaşamamızı sağlayan geleneklerimiz ve göreneklerimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmalı, bu güzel adetlerimizi yaşatarak gelecek nesillere de aktarmalıyız. Hıdırellez Bayramı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, bizleri bir araya getiren ve toplumsal barışa katkı sağlayan değerlerimizden biri. Bu düşünce ve duygularla bütün vatandaşlarımızın baharın müjdeleyicisi Hıdırellez Bayramı’nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.