Başkan Gürün’den Kurban Bayramı’nda Birlik ve Beraberlik Mesajı

09.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kurban Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ulusal ve dini bayramların insanların bir araya gelmesi, sevgilerini paylaşması açısından önemli günler olduğunu belirtti ve bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde yaşanan terör olayları doğusundan batısına bütün milletimizi derinden yaralamakta ve üzmektedir. Türk Milleti olarak her zamankinden daha fazla bir olmaya, birlikte olmaya, el ele olmaya ihtiyacımız var. Hiçbir zaman umutsuz olmaya hakkımız yok. Bayramlar bu anlamda bizleri bir araya getiren, 7 den 70 e sevgi ve saygı içerisinde birlikte geçirdiğimiz özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı’nda bütün coğrafyalarda ve ülkemizde barış rüzgarlarının estiği, çocukların sokaklarda özgürce ev ev dolaştığı, büyüklerin ellerini öptüğü, şekerleme topladıkları, sevgi, saygı ve hoşgörünün sınırsız yaşandığı mutlu bir bayram diliyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.