Başkan Gürün’den Ölüdeniz’e Müjde

11.06.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiinde başlatılan içme suyu çalışmalarında 1000 m3 kapasiteli İçme Suyu Deposu’nun yüzde 85’i tamamlanırken, 7 Bin 500 Metre uzunluğundaki şebeke hattı ve 96 adet abone bağlantı hatlarının hepsi tamamlandı.

Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiinde devam eden çalışmaları değerlendiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Haziran ayı içerisinde şebekeye suyu vereceğiz“ dedi.

Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden birisi olan Muğla’da yıllardır içme suyu sıkıntısı yaşayan mahalle ve mevkiiler Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) çalışmaları sonucunda suya kavuşuyor. Fethiye ilçesinde altyapı hamleleri ile dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiinde geçtiğimiz Mart ayı içerisinde başlattığı içme suyu çalışmalarında sona geldi.

Yaklaşık 4 Milyon TL’ye mal olan proje kapsamında 1000 m3 kapasiteli İçme Suyu Deposu’nun yüzde 85’i tamamlanırken, 7 Bin 500 Metre uzunluğundaki şebeke hattı ve 96 adet abone bağlantı hatlarının hepsi tamamlandı.

Başkan Gürün, “Haziran ayı içerisinde şebekeye suyu veriyoruz”

Çoğunluğunu turizm tesislerinin oluşturduğu Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiinde çalışmaların hızla ilerlediği ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Haziran ayı içerisinde şebekeye suyu vereceklerini söyledi. Başkan Gürün, “Muğla’nın Büyükşehir olmasından sonra altyapı konusunda büyük yatırımların startını verdik. Fethiye ilçemizde 127 Milyonluk alt yapı yatırımlarımız devam ediyor. 62 Milyon TL Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattının yanında Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Mevkiindeki çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Vatandaşlarımızın kaliteli ve modern hizmetler alması için altyapı konusunda müjdelerimiz devam edecek” dedi.