Başkan Gürün’den Pazarda Koronavirüs Denetimi

04.03.2021

Belediye başkanlığı kimliğinin yanı sıra hekim kimliği de bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Pazar esnafı ve vatandaşlarla görüştü. Pazar alanını gezen Gürün, esnaf ve vatandaşlara yaşanan yasakların esnetilmesiyle ilgili rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Türkiye’nin kısa bir süre önce “kontrollü normalleşme” sürecine geçmesiyle birlikte turuncu bölgede yani yüksek risk kategorisinde olan Muğla’da yeni düzenlemeler de hayata geçmeye başladı.

Kontrollü normalleşme sürecini sahada inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak birlikte Perşembe günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Gürün, esnaf ve vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralarını hatırlatırken bu süreçte rehavete kapılmamaları konusunda uyarıda bulundu.