Meclis Canlı

Başkan Gürün’den Yaşlılar Haftası’nda Anlamlı Ziyaret


24.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Evde Bakım Hizmetleri ekipleri ile birlikte Ula ve Yatağan ilçesinde ev ziyaretlerine katılarak yaşlarının en olgun çağındaki vatandaşların Yaşlılar Haftası’nı kutladı.



“Evde Bakım Hizmetlerimizde Ziyaret Edilen Hane 6 bin964, Toplam Tıbbi Müdahale 28 bin 583, Hasta Nakil 3 bin 930 Sayılarına Ulaştı”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Muğla genelinde 2014 Ağustos ayında başlattıkları Evde Bakım, hasta nakil gibi hizmetlerinde ziyaret edilen hane sayısının 6 bin 964, toplam tıbbi müdahalenin 28 bin 583, hasta naklinin de 3 bin 930 sayılarına ulaştığını, vatandaşların hizmetlerden memnuniyetinin kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Hacı Koç; “18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mız sayın Dr. Osman Gürün ile birlikte evde bakım hizmetleri ekiplerimizce sürekli ilgilenilen, hastaneye nakilleri gerçekleştirilen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye’mizin evde bakım hizmetlerinden çok memnun olan vatandaşlarımıza yaşlılar haftasında moral olmak istedik. Muğla genelinde uzman ekiplerimizce sürdürülen Evde bakım hizmetlerinde ziyaret ettiğimiz hane sayısı 6 bin 964, toplam tıbbi müdahale sayısı 28 bin 583, genel bakım 6 bin 546, hastaneye nakil sayımız da 3 bin 930 rakamlarına ulaştı.” dedi.



“Sevgi, Hoşgörü, Güleryüzle Yanınızdayız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda yaşlarının en olgun çağındaki, bilgi ve tecrübeleriyle kendilerine rehber olan vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini ve yaşam sevinçlerine ortak olduklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Varlığımızı borçlu olduğumuz yaşlarının en olgun çağındaki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve onları yılın her günü hatırladığımızı hissettirmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetlerini başlattık. Kısa sürede Muğla genelinde hizmet vermeye başlayan uzman ekiplerimiz yaşlılarımızın bakımlarından, hastaneye nakillerine kadar her konuda ailelerimize yardımcı oluyorlar. Bizleri en çok sevindiren evde bakım hizmetleri için bugüne kadar Muğla genelinde 6 bin 964 haneyi ziyaret eden ekiplerimizin ailelerimiz tarafından kabullenilmesi ve bir aile ferdi olarak sevilmesi. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti, yaşlılarımızın sağlığının yerinde olması bizler için yeterli. Sevgi, hoşgörü, güleryüzle geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleri ile bizlere rehber olan yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Muğla genelinde uzman ekiplerimizce verilen evde bakım, hasta nakil gibi hizmetlerimiz önümüzdeki süreçte talepler doğrultusunda artarak devam edecek.” dedi.