Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Hamle’den Ziyaret


19.04.2016



Hamle Medya Grubu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Hamle Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Nizamoğlu, Yazı İşleri Müdürü Hafize Nizamoğlu Acar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kadir Tamer ve genel yayın koordinatörü İsmail Atasever Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Hamle Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Nizamoğlu Muğla ili genelinde kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretlerinde bulunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını, sektörel olarak Muğla için yapılabilecekleri konuştuklarını söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e kendilerine zaman ayırdıkları ve değerli fikirleri için teşekkür etti.



“Vatandaşlarımıza doğru, tarafsız bilgilerin, haberlerin ulaştırılmasında sizler bizim vatandaşla aramızdaki en önemli bağsınız.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Menteşe’de yayın hayatını 1977 yılından beri sürdüren Hamle Medya Grubu’nun ziyaretinde, Türkiye ve Muğla için iktidarın, yerel yönetimlerin hizmetleri, çalışmaları yanında, ulusal ve yerel medyanın da gerek haberleri gerek yazıları ile vatandaşa hizmet edebileceğini ve bu konuda medyaya da büyük sorumluluk düştüğünü söyledi ve Hamle Medya grubuna ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla, tarım, turizm ve ticarette ülkemizin önde gelen ve söz sahibi illerinin başında geliyor. Muğla’ya devlet tarafından ödediği vergiyle doğru orantılı olarak yatırımlar yapılmalı ve Muğla gerekli desteği almalıdır. Bizler siyasi bir partinin seçilmişleri olarak seçildikten sonra siyaseti ikinci plana atarak hizmeti ön plana alıyoruz. Yerel yönetimler olarak Muğla’mıza 13 ilçemize önem ve aciliyet sırasına göre vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırım ve hizmetlerimizi yapıyoruz. Yerel medya olarak sizlere de büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Vatandaşlarımıza doğru, tarafsız bilgilerin, haberlerin ulaştırılmasında sizler bizim vatandaşla aramızdaki en önemli bağsınız. Aynı zamanda daha yaşanır, daha güçlü, daha çağdaş bir Muğla için yapılması gerekenleri, düşüncelerinizi, eleştirilerinizi gerek siyasi iktidara gerek yerel yönetimlere köşe yazılarınızla da iletebilmelisiniz. Ülkemizin ve Muğlamızın doğruları, gerçekleri tarafız bir şekilde yazan kalemlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.” dedi.