Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Marmaris’li Kadınlardan Teşekkür


01.04.2015

CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki heyet, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Kadın Kolları Başkanı Canan Adalıoğlu ve beraberindeki heyet, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Marmaris’e yapılan hizmetler için teşekkür ettiler ve Başkan Gürün’ü 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşü’ne davet ettiler.

CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı Canan Adalıoğlu; “Marmaris’e yapılan hizmetler ve son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’nin Marmaris’te sefere başlayan otobüsleri için teşekkür ediyoruz. Marmaris’te yaşayan vatandaşlarımızın selamlarını ve teşekkürlerini sizlere getirdik. Ayrıca Muğla ili genelinde Büyükşehir Belediye’mizin özellikle çocuklara yönelik parklar, yeşil alanlar, spor etkinlikleri gibi hizmetlere önem verdiğini de biliyoruz. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mızı da davet ediyoruz.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Marmaris Kadın Kolları Heyeti ziyaretinde, ulaşım anlamında vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmeleri için çalışmalarının devam edeceğini, Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin bütün ilçelerde önem ve aciliyet sırasına göre yerine getirildiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olmasının üzerinden bir yıl geçti. Organizasyon şemamızı tamamlayarak 13 ilçemize hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden duyduğu memnuniyet bizleri de mutlu ediyor. Sevgi, hoşgörü, güler yüzle hizmetlerimiz 13 ilçemizde devam edecek. Geleceğimizin garantisi çocuklarımız için devletin yapması gerekli hizmetlerin yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi de görev ve sorumluluk alanı içerisinde üzerine düşeni yapmakta ve yapacaktır. Oyun alanları, spor etkinlikleri, satranç turnuvaları, okullara kitap dağıtımı gibi birçok hizmetimize yenilerini ekleyerek çocuklarımızın geleceği için çalışacağız. Nazik davetiniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.