Başkan Gürün’e Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden Teşekkür Ziyareti

03.01.2017

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 250 sporcusuyla futbol, futsal, basketbol, voleybol branşlarında faaliyet gösteren Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları kulüplerine verdiği destekler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette işaret dili ile anlaşan sporcular Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin diğer belediyelerden farklı olduğunu gerek kulüplerine verdiği destek gerek Muğla’da engelliler için yaptığı hizmetlerle kısa zamanda kendilerini önemli hissettiklerini söylediler. Özellikle Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’nın 6 plajında hayata geçirdiği engelsiz plaj hizmetini çok beğendiklerini Türkiye’nin ilkleri arasında olduğunu söyleyen sporcular, kulüplerine verdiği desteğin yanında engelliler için hayata geçirdiği projelerle yaşamlarını kolaylaştıran Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Muğlamızda Engelleri Sevgiyle, Hizmetlerimizle Aşıyoruz

Muğla’da bütün spor kulüplerine destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ayrıca Muğla’da engelleri sevgiyle, hizmetlerle ortadan kaldırarak engelsiz bir şehir yaratmak istediklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da amatör spor kulüplerimize malzeme desteği yanında 13 ilçemizde özellikle spor tesisi olmayan ilçelerimize, mahallelerimize tesisler yaparak birkaç mahallemizin birlikte yararlanabileceği tesisler yapıyoruz. Geç nüfusumuzun fazla olması nedeniyle basketbol, voleybol, tenis sahaları, halı saha, yüzme havuzları, spor tesisleri yaparak yetenekli gençlerimizin spor yapmasına, yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlamaya çalışıyoruz. Ortaca İşitme Engelliler spor kulübene ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Muğla’da engelleri sevgiyle, hizmetlerimizle ortadan kaldırmaya devam edeceğiz. Engelsiz plaj, kısa mola hizmeti, evde bakım hizmetlerimiz, engelleri sporla aşalım etkinliklerimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecek.” dedi.