Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Tebrik ve Destek Ziyaretleri Sürüyor


04.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor.

31 Mart Yerel seçimlerinden zaferle çıkan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Muğla’nın her ilçesinden 7 den 70’e vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, odalar, muhtarların tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binasına tebrik ve destek için gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Gürün’e seçim süresince göstermiş olduğu sabırlı tavır ve seviyeli propaganda süreci için de vatandaşlar ayrıca teşekkür ediyor.

Muğla’da demokratik ortamda geçen ve birçok adayın seçim yarışına girdiği yerel seçimlerde üslubun sertleştiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün üzerine çok gidildiğini söyleyen vatandaşlar tüm bunlara rağmen Başkan Gürün’ün üslubunu değiştirmediğini ve bey efendi kişiliği ve siyasi nezaket sınırları içinde kalmasının Muğla’ya çok yakıştığını belirttiler. Ülkemizin ve Muğlamızın ilk defa böyle bir seçim süreci atlattığını söyleyen vatandaşlar, Muğla’da çok cepheli ittifaklara rağmen Muğla’ya başarı ile hizmet eden Başkan Gürün’ün seçimi kazanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir’de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretinde rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alacağı sadece tozdur dedi ve Başkan Gürün’ün birçok kesime siyaset dersi verdiğini söyledi.

Başkan Gürün; “Muğlalı hemşehrilerimize seçimlere katılımları ve destekleri için teşekkür ediyorum. Muğla kazandı.”

2014 yılında kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kısa zamanda Muğla genelinde hizmet vermeye başladığını ve başarılı bir dönem geçirdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Büyükşehir yasasının aksayan yönleri ve Muğlamızda ilk defa uygulanmasıyla yaşanan sıkıntıların önümüzdeki dönem yaşanmayacağını, 13 ilçe belediye başkanı ile uyum ve işbirliği içerisinde hizmetle dolu bir 5 yıl geçireceklerini söyledi ve kazananın Muğla olduğunu belirtti. Başkan Gürün; “Ülkemiz ve Muğlamız özellikle yerel seçimler açısından bakıldığında çok önemli ve farklı bir seçim dönemi geçirdik. Tüm hemşehrilerimiz demokratik haklarını kullanırken bu süreci iyi değerlendirerek kararını verdi ve oyunu kullandı. Katılımın yoğun olduğu, sandıklara sahip çıkılan bir seçim oldu. Muğla seçimlerde gereğini yaptı, demokrasi kazandı, Muğlamız kazandı. Bundan sonra hazırlıklarını tamamladığımız projelerimiz ve yatırımlarımızla Muğlamızı daha yaşanır, daha huzurlu bir şehir yapmak için çalışacağız. Muğlamız için yapacak çok işimiz var. 7 den 70’e her zaman sevgileri, güleryüzleri ile yanımda olan ziyaretleri ve destekleri ile beni onurlandıran çok değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.