Meclis Canlı

Başkan Gürün’e Veda Ziyareti


13.08.2015

Aydın iline atanan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’ya atandığı 2013 yılından beri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak başarılı hizmetlerin altına imza atan Bekir Çeker, Aydın iline atandığı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e veda ziyaretinde bulundu. Muğla’da 2,5 yıl yerel yöneticiler, kurum ve kuruluşlarla ortak başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Bekir Çeker, Muğla’da görev süresi boyunca kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan, Muğla’ya yatırımların ve hizmetlerin önünü açan kurum, kuruluşlara ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak Muğla’ya özverili çalışmaları ile tesisler kazandıran ve görev süresi boyunca Muğla için çalışan Bekir Çeker’e teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının süreceğine inandığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker, kişisel gayretleri ve özverili çalışmaları ile Muğlamız için çalıştı. Muğla Menteşe’de Bekir Çeker müdürümüzün girişimleri ve Muğla Belediyesi iken yaptığımız yer tahsisi ile yapılan Gençlik Merkezi ve Olimpik Yüzme Havuzu Muğla’ya kazandırdığı tesislerden bazıları. Yeni görev yeri Aydın’da da başarılı çalışmalarının devam edeceğine inanıyor Bekir Çeker Müdürümüze Muğla’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.