Meclis Canlı

Başkanlar Menteşe Esnafını Ziyaret Etti


12.08.2020


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe’de esnaf ziyaretinde bulundu. Başkanlar esnaflara hayırlı işler dilerken sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

 

Korona virüs salgınının tekrar artış gösterdiği son günlerde yetkililer vatandaşların daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunuyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Menteşe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Başkanlar esnafla sohbet edip hayırlı işler dileklerinde bulunurken, sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün "1 Haziran itibariyle yeni normalleşme sürecine girildi. Pandemi dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmekte. Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekiyor. Üç kurala uyalım. Hijyen, maske ve sosyal mesafe. Kurallara uyduğumuz takdirde pandemisiz güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız" dedi.