Meclis Canlı

Başkanlardan Askere Moral Ziyareti


27.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerlerine moral ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve askerleri ziyaret ederek Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik hain terör saldırısında kaybettiğimiz askerlerimiz için baş sağlığı dilediler ve askerlere moral ziyaretinde bulundular.



Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e baş sağlığı ziyaretleri ve bu konudaki hassasiyetleri için teşekkür etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Türkiye’nin coğrafi konum olarak önemli bir bölgede olduğunu, bu kutsal vatan topraklarında geçmişten bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vatansever ve milli duygulara sahip askerlerinin sayesinde ülkemizin güçlü ve ayakta olduğunu söyledi. Bahattin Gümüş; “Kayseri’de maalesef çarşı iznine çıkan askerlerimize hain bir saldırı gerçekleştirildi. Terörün her türlüsünü kınıyor, kaybettiğimiz askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, sizlere baş sağlığı diliyorum. Sizlerde Muğlamızda asayiş ve güvenlik için 7/24 çalışmaktasınız. Muğlamızda yaptığınız başarılı çalışmalar için komutanımız huzurunda sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.



“Ülke olarak birlik, beraberlik içerisinde birbirimize güvenerek sevgiyle bugünleri aşabiliriz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini, İstanbul’da, Kayseri’de Fırat Kalkanı harekatında kaybettiğimiz şehitlerin asla unutulmayacağını söyledi ve ülke olarak birlik, beraberlik ve sevgi içerisinde geleceğe umutla bakmaları gerektiğini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Bugün Muğlamızda değerli komutanım ve sizlerle bir arada olmak, sizlerin yanında olmak istedik. Muğlamızın ve şehrimize gelen misafirlerimizin huzuru ve güvenliği için gece, gündüz çalışan bütün personelinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Kayseri Komando Tugayı’ndan çarşı iznine çıkan askerlerimize yapılan hain terör saldırısında, İstanbul’da, Fırat Kalkanı harekatında kaybettiğimiz askerlerimiz ve vatandaşlarımız için ülke olarak ciğerimiz yandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Sizlerin de ailesi, anne, babası var. Onlar sizleri bizlere emanet ettiler. Burada bizlerin evlatlarısınız. Askerimiz, Mehmetçiğimiz bizim için kutsal. Hiçbirinizin saçının bir tek teline zarar gelsin istemeyiz. Ülke olarak birlik, beraberlik içerisinde birbirimize güvenerek sevgiyle bugünleri aşabiliriz. Bu vesile ile yeni yılınızı kutluyor, 2017 yılının dünyaya ve ülkemize barış, mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.