Meclis Canlı

Batakhane Güzeli’ne yoğun ilgi


30.12.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Bodrum Belediye Şehir Tiyatrosu müzikal oyunu olan ‘Batakhane Güzeli’ sanatseverlerle buluştu.

Menteşe ilçesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen Batakhane Güzeli adlı 2 perdelik tiyatro oyunu halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşti. Erman Canatan’ın yazdığı, tiyatronun ünlü oyuncusu Erdal Cindoruk’un yönettiği oyun, Yeşilçam Sineması’ndan esinlenerek izleyiciye “esas oğlan, esas kız ve kötü adam, aşk, intikam, kıskançlık ve entrika” dolu bir müzikal keyfi yaşattı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve salona sığmadığı oyun izleyicilerden tam not aldı. 2 perdelik müzikal komedi Batakhane Güzeli oyununda oyuncular seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Batakhane Güzeli oyunu yönetmeni Erdal Cindoruk vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiye ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğine teşekkür ederek yeni oyunları Muğlalı seyirciyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Batakhane Güzeli oyunu 2019 yaz sezonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Tır Sahnesi ile Bodrum’da Mumcular ve Gölköy mahallelerinde olmak üzere binlerce izleyiciye ulaşmıştı.  Batakhane Güzeli halen Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde kapalı gişe oynamaya devam ediyor.