Meclis Canlı

Bayramda 31 Kilometre Asfaltlama Yapıldı


27.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, güvenli ve modern yollar inşa etmeye devam ederken bayram tatili süresince çalışan ekipler, toplam 31 kilometre uzunluğunda 1 ve 2. Kat asfaltlama çalışması yaptı.

Bugüne kadar 2018 yılı program içerisinde 22 kilometre 1. Kat sathi kaplama çalışması ve 163 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışması olmak üzere toplamda 185 kilometre uzunluğunda yol asfalt çalışması yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, bayram tatili süresinde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü.

Yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, bayram tatilinde 31 Kilometre uzunluğunda asfaltlama çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri, Seydikemer İlçesi Kabaağaç Mahallesinde 7 kilometre 1. Kat, Fethiye İlçesi Yakacık Mahallesinde 6 kilometre 2.Kat, Yatağan İlçesi Deştin Mahallesinde 5 kilometre 1. Kat, Menteşe İlçesi Yılanlı-Kenkercik-Günlüce grup yolunda 5 kilometre 2. Kat, Marmaris İlçesi Yeşilbelde Mahalle yolunda ise 8 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışması yaptı.  Ayrıca ekipler, Marmaris İlçesi, Yeşilbelde Mahalle yolunda 10 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışmasının 8 kilometrelik kısmını tamamlayarak kalan 2 buçuk kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Bu hafta çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler, Marmaris İlçesi, Taşlıca Mahallesinde 4 kilometre 2. Kat sathi kaplama çalışmasını tamamlayacaklar. Yaklaşık olarak bir hafta sürecek olan çalışmaların ardından önem sırasına ve iş programına göre diğer mahallelerin asfaltlama çalışmaları devam edecek.