Bayramda da Paylaşarak Sevindirildi

07.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Paylaşarak Sevindir” projesi ile İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projelerinden biri olan "Paylaşarak Sevindir" projesi kapsamında bayram öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıldı. Proje kapsamında yardımsever vatandaşlardan gelen giysi, oyuncak ve ev eşyası gibi malzemeler il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediliyor.

Proje ile son olarak Fethiye ve Yatağan ilçelerinde yaşayan vatandaşlara ulaşıldı. Yardımsever vatandaşlardan gelen malzemeler bayram öncesinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara verildi.

Paylaşarak Sevindir projesi kapsamında vatandaşların bağışlamak istedikleri kullanılabilir durumdaki eşyalar talep edildiği takdirde personel tarafından evden teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Proje kapsamında mağazalar da bulunuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar diledikleri zaman Menteşe, Bodrum, Marmaris, Ortaca ve Yatağan'da bulunan mağazalardan kendileri de ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.