Belediye Şoförü, Yolcunun Hayatını Kurtardı

20.07.2016

Fethiye’de Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüste kalp krizi geçiren vatandaş, şoför tarafından hastaneye yetiştirilerek kurtarıldı.

15.07.2016 tarihinde Fethiye Migros Çalış- Sahil Kordon hattında çalışan Sevim Cantekin isimli vatandaş otobüsün içinde fenalaştı. Yolcusunun fenalaştığını fark eden otobüs şoförü Mert Kızılkaya durumu hemen üstelerine de bildirerek vatandaşı hastaneye yetiştirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Şoförü Mert Kızılkaya kalp krizi geçiren vatandaşı kucağında taşıyarak acil doktorlarına teslim ederek hayatını kurtardı.

Kalp krizi geçiren Sevim Cantekin tehlikeyi atlattıktan sonra telefon ile Muğla Büyükşehir Dairesi Başkanlığını arayarak; “Sizin şoförünüz sayesinde hayatım kurtuldu kalp krizi geçirmiştim hastaneye yetiştirmeseydiniz ölebilirdim.” Diyerek teşekkür etti.