Belediyelerin Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi

23.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim programları kapsamında geçtiğimiz hafta bir eğitim düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim programları kapsamında 18 Ağustos’ta “Halkla İlişkiler” konulu eğitim düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime 180 personel katıldı. Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve ilçe belediye personelinin katıldığı eğitimde halkla ilişkilerle ilgili temel kavramlar, gelişim süreci ve amacı ile birlikte örnek olaylar üzerinde halkla ilişkiler ilkeleri ve uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Konu ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve ilçe belediyelerinin personeline yönelik hizmette kalitenin arttırılması ve çözüm odaklı çalışmaların yapılması amacıyla eğitim programlarımıza devam ediyoruz. Halkla ilişkilerin kurumsal rolü kamuoyunu ikna yeteneği ve önemi ile birlikte verimli iletişim ve etkileşim ortamının yaratılması amacıyla eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek.”