Bilgilendirme

07.02.2020

Menteşe İlçesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde yapılacak olan alt yapı çalışmaları nedeni ile Toplu Taşıma Hatları Güzergâh Değişikliği;

Menteşe ilçesi Hasan Ali Yücel Caddesinde yapılacak olan İçme suyu, Yağmur suyu ve Elektrik kablolarının yer altına alınacak olması nedeni ile 10/02/2020 (Pazartesi) saat 06.00’dan itibaren aşağıda belirtilen güzergah üzerinden ulaşım hizmeti sunulacaktır.

Kötekli-Yeniköy, Kampüs, Tıp Fakültesi, TOKİ Konutları, Süpüroğlu – Ortaköy, Hacı Ahmet, Yaraş Gölcük Ula, Yerkesik, Yenice – Doğanköy hatlarında ulaşım hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız gidiş güzergâhında Zübeyde Hanım Caddesi, İsmet Çatak Caddesi, 14. Sokak, Haluk Özsoy Caddesi, Zihni Derin Caddesi,(Aylin Karaca Kavşağı) Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş güzergâhında mevcut güzergâhını kullanacaktır.

Kafaca, Yeşilyurt ve Bayır Araçları ise İsmet Çatak Caddesi, 14. Sokak, Haluk Özsoy Caddesi Zihni Derin Caddesi (Aylin Karaca Kavşağı), Cumhuriyet Caddesi istikametinden Cumhuriyet Meydanı üzerinden güzergâhlarına devam edecektir.

NOT:

Kırmızı: Kapalı Güzergâh.

Yeşil:  Kötekli - Yeniköy, Kampüs, Tıp Fakültesi, TOKİ Konutları, Süpüroğlu – Ortaköy, Hacı Ahmet, Yaraş -  Gölcük, Ula, Yerkesik, Yenice,  Doğanköy.

Sarı: Kafaca, Yeşilyurt ve Bayır.