Bitez, Ölüdeniz, Armutalan Hizmet Binaları Hazır

08.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yer alan hizmet binalarının bakım ve onarımlarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bodrum Bitez, Fethiye Ölüdeniz ve Marmaris Armutalan’da bulunan hizmet binalarının bakım ve onarımlarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların hizmetlere daha hızlı ve kolay ulaşması için bakım çalışmalarının en kısa sürede bitirildiğini söyledi. Kabaş; “Vatandaşlarımızın bazı hizmetler için artık Menteşe’ye kadar gelmesine gerek kalmayacak. Bitez, Ölüdeniz ve Armutalan hizmet binalarımızdan da hizmetlerimize daha kısa sürede ve daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilecekler.