“Bitkilerin Aşkı” Kitabı Okuyucuları İle Buluştu

18.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarının ilki olan “Bitkilerin Aşkı” kitabı tanıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında Prof. Dr. Şadan Gökovalı tarafından derlenen “Bitkilerin Aşkı” kitabının tanıtım ve imza günü etkinliği Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve MUSANDER’in destekleriyle düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtıma Muğla protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Belediyesi döneminde de Muğla’nın değerlerini ve kültürünü tanıtan birçok eserin yayınlamasına destek verdiklerini, Büyükşehir olduktan sonrada bu desteklerinin artarak devam ettiğini söyledi. Çoban; “ Şuan bir görev nedeniyle şehir dışında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’nün sizlere sevgi ve saygılarını iletiyorum. Muğla için her zaman büyük işler başaran ve turizmde Muğla’nın öncü ismi olan Şadan hocamızın derlediği “Bitkilerin Aşkı” kitabının tanıtımına hepiniz hoş geldiniz. Muğla’nın tanıtımında büyük emeği olan, sözcükleri sevgi ve dostlukla süsleyen büyük üstat Şadan hocamıza çok teşekkür ediyor ve sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyorum.” dedi.