Bodrum Cup 2016 Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta’da Caz Rüzgarı

25.10.2016

Bu yıl 28.si düzenlenen ve bir hafta devam eden Bodrum Cup 2016 Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta etkinliğinin 5. gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası sahne aldı.

Saat 18.30’da Palmarina Limanı’nda verilen konserde orkestra üyelerinin enerjisi ve çalınan parçaların kalitesi, bodrum halkı ile yerli ve yabancı misafirlerin büyük beğenisini topladı.

Konserle ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı: “ Uluslararası bir etkinlikte tüm ulusların ortak dili olan sanatla, müzikle yer aldık ve halkımızın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Şehrimizde yapılan bu tür etkinliklerde orkestramızla birlikte yer almaya devam edeceğiz.” dedi.