Bodrum Uluslararası Masa Tenisi Veteran Turnuvası Yapıldı

11.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve İstanbul Veteran Masa Tenisi Derneği tarafından; bu yıl 14.’sü düzenlenen “Bodrum Uluslararası Masa Tenisi Veteran Turnuvası” gerçekleştirildi.

Toplamda 143 Uluslararası katılımcı sağlanan turnuvada sporcular çeşitli kategorilerde kıyasıya mücadele verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 16 sporcuyla katılım sağladığı organizasyonda;

- U15 Grubunda: 1. Oğuz KÜRCE (Ordu- Türkiye), 2. Sami UYGUN (Muğla-Türkiye), 3. Hafize ŞENOL (Bolu- Türkiye)/ 3. Kahraman ÇALKAZANOĞLU (Ordu- Türkiye)

- U15 Alt Grubunda: 1. Celil KESER (Muğla-Türkiye)

- U12 Grubunda: 1. Hafize ŞENOL (Bolu-Türkiye), 2. Gaye KARATAŞ (Muğla-Türkiye), 3. Nermin ŞENOL (Bolu-Türkiye)

- Minikler: 1. Ece TÜRKOĞLU (Muğla-Türkiye), 2.Defne Su ÖZTÜRK (Muğla-Türkiye), 3.Pelin KARAKAYA (Muğla-Türkiye),/ 3. Serkan AFŞAR ( Muğla-Türkiye)

- Minikler Alt Grubunda: 1. İlayda ÇAM ( Muğla- Türkiye) derecelerini elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.