Bodrum’da DSİ Hatları Patlamaya Devam Ediyor

07.09.2020

Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerinde DSİ’ye ait 700 CTP ve 250’lik HDP hatlarında meydana gelen patlaklarla birlikte DSİ’ye ait içme suyu hatlarındaki patlak sayısı Bin 798’e ulaştı.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla’nın Bodrum ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından döşenen hatlar sık sık patlamaya devam ediyor. DSİ’ye ait hatların sık sık patlaması başta Bodrum halkı olmak üzere ilçeye gelen turistlerin büyük tepkisine neden olurken, patlaklar nedeniyle ilçede çok sık ve uzun süreli su kesintileri meydana geliyor.

Son olarak Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerindeki DSİ’ye ait 700 CTP hattı ile 250’lik HDP hattında patlak meydana geldi. Bu patlaklarla birlikte Bodrum’da DSİ’ye ait içme suyu hatlarındaki patlak sayısı Bin 798’e ulaştı.