Büyükşehir 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Hazırlanıyor

29.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı vatandaşlarla birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bağımsızlığı ve vatan toprakları için Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir araya gelen Türk Milleti’nin gururla kutladığı Zafer Bayramı’nın 94.yılını Muğla’da vatandaşları ile birlikte kutlayacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları hakkında bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı; “Vatan ve millet savunması söz konusu olduğunda, ülke topraklarında kendini bu vatanın evladı kabul eden her bireyin canını dahi nasıl teferruat saydığının en büyük örneklerinden olan bu gün, tarih ve vatanımıza olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebilmek için aslında hepimiz adına bir şans. Bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı bu gururlu günün yıldönümlerinde, hepimiz ülkemize olan bağlılığımızı, vatanımıza olan sevgimizi daha derinden hissediyoruz ve haklı bir gururu yaşıyoruz. 94 yıl önce ülke topraklarımızın düşman işgalinden kurtulmasıyla birlikte kutlamaya başladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız, her yıl ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükran duygumuzu perçinliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 30 Ağustos kutlamaları çerçevesinde Salı günü Muğla ili Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Zafer Yürüyüşü ve Büyükşehir Belediye Orkestrası konserinde coşku ve heyecanı birlikte yaşamak için tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.