Büyükşehir 960 Km Yolda Kar Mücadelesi Verdi

11.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Muğla genelinde 960 km yolda karla mücadele çalışması yaptı.

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile Muğla’da yüksek kesimlere ve ilçe merkezlerine yağan kar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi kapanan yollarda karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sorumluluk alanındaki yollarda vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muğla il genelinde bugüne kadar 960 km yolda karla mücadele çalışması yürüten Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu yollar için 300 ton tuz kullandı.

Seydikemer İlçesi Girdev Gölü yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler bu yolları da ulaşıma açtı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Muğla genelinde kar nedeni ile kapanan yolun bulunmadığı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hava durumuna göre karla kaplanan yollara anında müdahale ettiği, bugüne kadar 960 km yolda kar mücadelesi verildiği, aynı yollarda yoğun kar yağışı nedeni ile birkaç kez kar çalışmasının yapıldığı belirtildi.