Meclis Canlı

Büyükşehir Araç Randevu Sistemine Geçti


20.01.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Ticari Araç Teknik Uygunluk Randevu Sistemini hayata geçirdi. Araç sahipleri https://ukomerandevu.mugla.bel.tr/ adresine giriş yaparak randevularını kolayca oluşturabilecek.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ticari araç esnafının işini kolaylaştırmak ve muaneye gelen araçların yığılmasını önlemek için yeni bir projeye imza attı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Ticari Araç Teknik Uygunluk Randevu Sistemini hayata geçirdi. Sistemden S,T,TM,BB plakalı araçlar faydalanabilecek. Ticari araç sahipleri UKOME Bürosuna yapacakları başvuru öncesinde https://ukomerandevu.mugla.bel.tr/ adresine giren araç sahipleri sayfadaki ilgili alanları doldurarak randevularını kolayca oluşturabilecek.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Ticari plakalı (S,T,TM,BB) araçların Çalışma/Güzergah İzin ve Araç uygunluk işlemlerinde esnafın işini kolaylaştırmak ve vatandaşlarımıza pandemi şartlarına uygun bir ortamda hizmet sunabilmek için randevu sistemine geçmiştir. https://ukomerandevu.mugla.bel.tr/ adresine giren araç sahipleri kolaylıkla randevularını alabilir” denildi.